nistatin i menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nistatin i menstruacija
koristm vaginalete nistatin, zbog kandide, i negdje sam na pola terapije, medjutim, jutros sam dobila menstruaciju, i ne znam dal da ih nastavim koristiti, ili da prekinem terapiju i nastavim poslije menstruacije. Molim vas, moze li mi neko pomoci?
Re: nistatin i menstruacija
Dok traje menstruacija prekinite sa terapijom, a nakon zavrsetka krvarenja nastavite normalno sa terapijom. POzz
-
- Aktivan član
Hvala Vam puno, bunilo me to sto pise u upustvu da se ne prekida terapija, a nekako mi je nelogicno da vaginalete imaju ucinak dok traje menstruacija...a svog dr sam potpuno zaboravila da pitam, a ovih dana je odsutan. Hvala Vam jos jednom.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Dok god traje ciklus nemojte koristiti nistatin!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
Hvala i vama tamaraft na odgovoru.
Inace, uspjela sam nekako da se cujem sa mojim dr, koji mi je takodje rekao sto i vi, kad prodje menstruacija, nastaviti sa terapijom.
Inace, uspjela sam nekako da se cujem sa mojim dr, koji mi je takodje rekao sto i vi, kad prodje menstruacija, nastaviti sa terapijom.