jajne celije???

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Tajna.adresa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm

jajne celije???

Post od Tajna.adresa »

Molim vas , da li se negde u Beogradu moze uraditi zamrzavanje jajnih celija i koja je to procedura?
Uskoro me cekaju velike promene...i ko prezivi pricace...posto nemam dece , volela bih da sacuvam svoja jajasca ako ej to uopste ovde moguce...i ako uopste imamm vremena za tako sto.
Hvala
black magic woman
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm

Re: jajne celije???

Post od black magic woman »

Pretpostavljam da očekujete da će budući događaji negativno uticati na vaše jajne ćelije i da želite da ih zamrznete za budućnost.Zamrzavanje jc kod nas je moguće u postupcima vantelesne oplodnje,konkretno ja znam da je moguće u Ginekološkoj bolnici Beograd u Jovanovoj ulici.
Pretpostavljam da je moguće i za slučajeve kakav je vaš,stim što bi morali da prođete ceo proces stimulacije kao za vto,dakle hormonski tretman i dobijete što više jc.
Sve to košta poprilično,a i samo zamrzavanje.
Najbolje bi bilo da zakažete i odete na razgovor i u direktnom kontaktu sve saznate.
Maria Mancini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm

Post od Maria Mancini »

Ja znam da se spermići mogu zamrznuti kod Ivanovića, sad za j.ć. nisam sigurna, ali proveri, pa vidi i odluči gde ćeš, a možda ti se još neko javi.
Srećno !
Tajna.adresa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm

Post od Tajna.adresa »

Hvala puno, raspitacu se...koliko sam shvatila potrebno je vreme...da bi se sam proces obavio...a na zalost ne znam da li cu to sebi moci da priustim.
Hvala
filippa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 07, 2008 12:33 pm

Post od filippa »

http://www.rts.rs/page/magazine/sr/stor ... C4%87elija
Evo ovde je nesto napisano o mogucnosti zamrzavanja jajnih celija. Zelim ti svako dobro, vedru narav i glavu gore. Pozdrav od tvoje "fan-ice" izb Skoplja.
Odgovori