Molim vas , da li se negde u Beogradu moze uraditi zamrzavanje jajnih celija i koja je to procedura?
Uskoro me cekaju velike promene...i ko prezivi pricace...posto nemam dece , volela bih da sacuvam svoja jajasca ako ej to uopste ovde moguce...i ako uopste imamm vremena za tako sto.
Hvala
jajne celije???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 2:59 pm
Re: jajne celije???
Pretpostavljam da očekujete da će budući događaji negativno uticati na vaše jajne ćelije i da želite da ih zamrznete za budućnost.Zamrzavanje jc kod nas je moguće u postupcima vantelesne oplodnje,konkretno ja znam da je moguće u Ginekološkoj bolnici Beograd u Jovanovoj ulici.
Pretpostavljam da je moguće i za slučajeve kakav je vaš,stim što bi morali da prođete ceo proces stimulacije kao za vto,dakle hormonski tretman i dobijete što više jc.
Sve to košta poprilično,a i samo zamrzavanje.
Najbolje bi bilo da zakažete i odete na razgovor i u direktnom kontaktu sve saznate.
Pretpostavljam da je moguće i za slučajeve kakav je vaš,stim što bi morali da prođete ceo proces stimulacije kao za vto,dakle hormonski tretman i dobijete što više jc.
Sve to košta poprilično,a i samo zamrzavanje.
Najbolje bi bilo da zakažete i odete na razgovor i u direktnom kontaktu sve saznate.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 18, 2010 5:50 pm
Ja znam da se spermići mogu zamrznuti kod Ivanovića, sad za j.ć. nisam sigurna, ali proveri, pa vidi i odluči gde ćeš, a možda ti se još neko javi.
Srećno !
Srećno !
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 6:10 pm
Hvala puno, raspitacu se...koliko sam shvatila potrebno je vreme...da bi se sam proces obavio...a na zalost ne znam da li cu to sebi moci da priustim.
Hvala
Hvala
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/stor ... C4%87elija
Evo ovde je nesto napisano o mogucnosti zamrzavanja jajnih celija. Zelim ti svako dobro, vedru narav i glavu gore. Pozdrav od tvoje "fan-ice" izb Skoplja.
Evo ovde je nesto napisano o mogucnosti zamrzavanja jajnih celija. Zelim ti svako dobro, vedru narav i glavu gore. Pozdrav od tvoje "fan-ice" izb Skoplja.