Prije pola god uradjen Papa test-IIstepeni vag II stepen takodje.Da li bi pokazao Papa test postojanje trihom vag., da li V stepen vag. brisa isto znaci trihom. vag, i da li se iskljucivo trihom. vag prenosi seksualnim putem ili je moguce iz nekog drugog razloga da se pojavi???
Hvala
trihomonas vaginalis
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Malo si pobrkala loncice.....
, V grupa VS jeste trihomonas i tako se utvrdjuje, a ne Papa tesstom. Spada u polno prenosive bolesti, al licno sam ga imala jednom u zivotu, i to u situacije gde 8 meseci nisam imala nikakvih kontakata sa muskarcima, a najmanje polnih, pa sam ga dobila..
Ako me pitas kako, nemam pojma!!
Secam se da je bio u kombinaciji sa III i VI grupom i da nisam imala NIKAKVIH simptoma dok mi jedno jutro nije postalo JAKO OCIGLEDNO
, odmah sam otisla kod gyn, i ubrzo je sve to utvrdjeno, leceno, i hvala Bogu izleceno. A odakle mi sve to, ostala je velika tajna za mene, pogotovo sto NIKADA ne dolazim u kontakt sa tudjim peskirima, kvakama, slavinama, javnim toaletima, papirima....
,kada mi bilo ko sa strane udje u kuci ili wc, ja odmah nakon odlaska gostiju dezinfikujem sve zivo od wc solje, preko rucke za pustanje vode, slavine, kvake, prekidaca za svetlo, peskir odmah "leti" na iskuvavanje.....nam da je sve to preterano, al to su vec neki moji licni tripovi, al eto, snaslo me.....mozda od previse cuvanja...he,he, he
Pozdrav

Ako me pitas kako, nemam pojma!!

Pozdrav

Ma ja sm procitala na netu, na nekom forumu je djevojka to napisala, pa sam pomislila da i Papa to pokazuje- sto cu svima vjerujem...
http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/m015.gif