imam 21 godinu i zivim u boru.januara meseca sam osetio bol u predelu cmara i nisam obracao paznju jer mi stvarno nije nesto mnigo smetalo,ali jednog dana neznam tacno kog februara ta bol je bila samo kad idem u wc na veliku nuzdu inace nije bolelo samo kad vrsim nuzdu veliku.februara meseca se to pogorsalo to se upalilo i onda mi se desavalo da dobijam zatvor nisam mogao po nekoliko dana da idem u wc otiso sam kod doktora i on me poslao kod hirurga koji mi je radio rektoskopiju i utvrdio da imam fissure ani probao sam da je lecim na razne nacine razne kreme razne lekove sam pio po preporuci doktora i nista ne pomaze sve to pomogne za nedelju dve i posle pocinje da se ponovo pali kad god se upali nemogu da idem u wc na veliku nuzdu.interesuje me dali u beogradu ima neka klinika koja radi operacije analnih fissura i ako mozete da mi kazete koje su to klinke.
ah i dali moze neko da mi kaze dali analne fisure mogu da poremete organe za varenje i ako moze molim vas da mi kazete kako.jer od kako sam dobio tu fisuru tj od kada se prvi put upalila imam poteskoce sa stomakom stalno je prisutan osecaj nadutosti bio sam kod lekara u nisu na klinici varnava i doktor je reko da imam povisene plinove u debelom crevu interesuje me dali moze da se desi da duzim lecenjem fisure moze da dodje do poremecaja organa za varenje
pomoc ako neko zna u cemu je problem
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Maj 23, 2010 6:49 pm
Re: pomoc ako neko zna u cemu je problem
Najpre kupi nitroglicerinsku mast od ivancic i sinovi i mazi sa time kako ti kazu u apoteci. Ako to ne pomogne, onda koloproktologu, prof. Krivokapic, Intercolomedicus ili I hirurska bolnica
dragan mladenovic napisao:imam 21 godinu i zivim u boru.januara meseca sam osetio bol u predelu cmara i nisam obracao paznju jer mi stvarno nije nesto mnigo smetalo,ali jednog dana neznam tacno kog februara ta bol je bila samo kad idem u wc na veliku nuzdu inace nije bolelo samo kad vrsim nuzdu veliku.februara meseca se to pogorsalo to se upalilo i onda mi se desavalo da dobijam zatvor nisam mogao po nekoliko dana da idem u wc otiso sam kod doktora i on me poslao kod hirurga koji mi je radio rektoskopiju i utvrdio da imam fissure ani probao sam da je lecim na razne nacine razne kreme razne lekove sam pio po preporuci doktora i nista ne pomaze sve to pomogne za nedelju dve i posle pocinje da se ponovo pali kad god se upali nemogu da idem u wc na veliku nuzdu.interesuje me dali u beogradu ima neka klinika koja radi operacije analnih fissura i ako mozete da mi kazete koje su to klinke.
ah i dali moze neko da mi kaze dali analne fisure mogu da poremete organe za varenje i ako moze molim vas da mi kazete kako.jer od kako sam dobio tu fisuru tj od kada se prvi put upalila imam poteskoce sa stomakom stalno je prisutan osecaj nadutosti bio sam kod lekara u nisu na klinici varnava i doktor je reko da imam povisene plinove u debelom crevu interesuje me dali moze da se desi da duzim lecenjem fisure moze da dodje do poremecaja organa za varenje