Znojenje prilikom spavanja

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
moris
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 29, 2010 1:57 pm

Znojenje prilikom spavanja

Post od moris »

Moja cerka ima 4 god i jako se znoji prilikom svakog poslepodnevnog spavanja. Znojenje je toliko da odmah po budjenju moramo da je presvucemo. Narocito je vlazan predo oko vrata i potiljak. Probali smo da je pokrijemo samo plahtom, ali je rezultat isti. Da li je to zabrinjavajuce? Da li je neko imao slicna iskustva?
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: Znojenje prilikom spavanja

Post od dolce-vita »

Jeste li pokusali da joj tada izmerite t? Mozda ima neke febrilna stanja koja treba pratiti.
Nisam pedijatar niti lekar, ali znam da je meni dr savetovala da kada god se mnogo znojim, jer posle porodjaj imam neke faze veceg znojenja izmerim t.Mozda joj je samo vruce.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
D.J.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 14, 2006 2:13 pm

Post od D.J. »

Moj decak (dve godine) od kad se rodio se znoji jako puno. Kad popodne spava, ceo jastuk ispod njegove glave bude mokar. Mislim da je takav i da mu je takav organizam.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Normalna pojava kod dece! :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
iizuzetan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 17, 2010 2:04 pm
Kontakt:

Post od iizuzetan »

Da ne otvaram novu temu posto je slicno pitanje. Naime moje dete se jako znoji kad se igram sa njim ili kad se ono igra sa decom. Ima oko 5 godina. Sta da radim i da li je to znak neke bolesti?
Igrice volim
Odgovori