Znojenje prilikom spavanja
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Znojenje prilikom spavanja
Moja cerka ima 4 god i jako se znoji prilikom svakog poslepodnevnog spavanja. Znojenje je toliko da odmah po budjenju moramo da je presvucemo. Narocito je vlazan predo oko vrata i potiljak. Probali smo da je pokrijemo samo plahtom, ali je rezultat isti. Da li je to zabrinjavajuce? Da li je neko imao slicna iskustva?
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Re: Znojenje prilikom spavanja
Jeste li pokusali da joj tada izmerite t? Mozda ima neke febrilna stanja koja treba pratiti.
Nisam pedijatar niti lekar, ali znam da je meni dr savetovala da kada god se mnogo znojim, jer posle porodjaj imam neke faze veceg znojenja izmerim t.Mozda joj je samo vruce.
Nisam pedijatar niti lekar, ali znam da je meni dr savetovala da kada god se mnogo znojim, jer posle porodjaj imam neke faze veceg znojenja izmerim t.Mozda joj je samo vruce.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Moj decak (dve godine) od kad se rodio se znoji jako puno. Kad popodne spava, ceo jastuk ispod njegove glave bude mokar. Mislim da je takav i da mu je takav organizam.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Normalna pojava kod dece! 

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Da ne otvaram novu temu posto je slicno pitanje. Naime moje dete se jako znoji kad se igram sa njim ili kad se ono igra sa decom. Ima oko 5 godina. Sta da radim i da li je to znak neke bolesti?
Igrice volim