molim za hitan odgovor

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
draganapa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 11, 2010 2:33 pm

molim za hitan odgovor

Post od draganapa »

3 maja sam počela da pijem kontraceptivne tablete jeanine i to onako kako mi je ginekolog savetovao, dakle započela sam prvog dana menstruacije. Medjutim, i dalje krvarim i neznam šta da radim. Danas je deveti dan kako imam menzis a pre uzimanja ovih pilula trajalo je oko 5-6 dana.
Ginekolog mi je rekao da ne brinem, da će prestati krvarenje, međutim s druge strane, lekar opšte prakse kome sam se požalila me je savetovao da odem kod drugog ginekologa.
Može li mi iko pomoći savetom ili izneti svoje iskustvo ?
Napominjem, da svaki dan imam prilično jake bolove u donjem stomaku.
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Re: molim za hitan odgovor

Post od bevana »

Nemoj da brines.Prva menstruacija ume da traje duze.Ja sam,kad sam pocela da prvom kutijom,krvarila 12 dana.Vec sa sledecom kutijom krvarenje je bilo oskudnije i trajalo je 4 dana.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Re: molim za hitan odgovor

Post od Marijaft »

DA. To je uglavnom klasicna reakcija na kontracepciju. Moze dodji i do glavobolje, nadutosti, ali se vec kroz nekoliko dana sve sredi i organizam navikne.
Odgovori