Suprug i ja pokusavamo do septembra prosle godine da zacnemo bebu. Uspelo nam je u februaru, ali nazalost vec u petoj nedelji sam imala spontani. Moj doktor je previse opusten za moj pojam, verujem da su spontani pobacaji u danasnje vreme normalni, ali naravno nama kojima se to zaista desi, to je sve samo ne normalno. Meni je bilo jako tesko i bila sam zahvalna sto se bar nije desilo kad je trudnoca bila veca. Nikome nismo ni rekli za trudnocu, pa ni za pobacaj, tako da mi je bilo lakse kad me svi ne zapitkuju.
Da ne duzim pricu posto znam da nisam jedina kojoj se to desilo, vratila bih se na konstataciju vezano za mog doktora koji je rekao da nema potrebe da radimo bilo kakve testove ili pretrage i da jednostavno pokusamo ponovo. Sad je vec maj mesec, imam menstruaciju, dakle nema trudnoce, a pobacaj sam imala 11. marta. Moje pitanje je da li je moj doktor u pravu i da li je cinjenica sto sam uopste bila trudna dokaz da je s nama sve u redu i da je samo pitanje vremena kad cu ponovo zatrudneti? Potrebno mi je drugo misljenje jer sam sad stvarno depresivna i cela situacija me pogadja, ne mogu da verujem kako neke zene zatrudne posle jednog odnosa, a nama ne ide vec mesecima. Inace, vec nekoliko puta sam radila vaginalni UZ i pre i ze vreme te trudnoce kod dva ginekologa i uveravali su me da je sa mnom fizicki sve u redu i da po tome sto oni vide nema nikakvih prepreka za normalno zacece. Takodje, nemam nikakvih tegoba, normalno belo pranje, nemam problema ni sa urinarnim infekcijama ili bilo cim sto bi zabrinulo mene ili mog doktora.
Molim za odgovor ili iskustva zena koje su bile ili su jos uvek u istoj situaciju. Najlepse hvala!
Spontani pobacaj - strahovi
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 3:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Spontani pobacaj - strahovi
Pa možda su njegovi spermići jednostavno malo "lenji"... A ako si već uspela jednom, uspećeš opet, zašto ne bi... e sad, zašto pobačaj, valjda je ot pitanje
Ne bih brinula previše, neki ljudi pokušavaju i godinama, na kraju dobiju dete kad se najmanje nadaju.

Ne bih brinula previše, neki ljudi pokušavaju i godinama, na kraju dobiju dete kad se najmanje nadaju.
Re: Spontani pobacaj - strahovi
Uradite briseve na mikoplazmu, ureaplazmu i hlamidiju. Pocnite od najjednostavnijeg.