molim za pomoc!
molim za pomoc!
Molim da mi odgovorite, u zadnje vreme osecam probadanje u anusu, po par puta dnevno, nemam problema prilikom vrsenja nuzde ali u toku dana me zaboli , kao da me sece, sta bi moglo da bude i dali da se obratim lekaru ???
Re: molim za pomoc!
Iskreno ne znam...
Ali da bi Vam bilo lakše, reći ću Vam da i ja imam povremeno takve tegobe koje traju po nekoliko dana 2-3 puta godišnje.
Najverovatnije se radi o spazmu mišića anusa ili rektuma, dakle nešto kao grč, ali zašto-ne znam.
Kod mene taj bol ume da bude toliko jak da mi izazove vrisak, jači je od porođajnog čini mi se.
Ako kod Vas to duže traje-javite se gastroenterologu.
Pozdrav!
Ali da bi Vam bilo lakše, reći ću Vam da i ja imam povremeno takve tegobe koje traju po nekoliko dana 2-3 puta godišnje.
Najverovatnije se radi o spazmu mišića anusa ili rektuma, dakle nešto kao grč, ali zašto-ne znam.
Kod mene taj bol ume da bude toliko jak da mi izazove vrisak, jači je od porođajnog čini mi se.
Ako kod Vas to duže traje-javite se gastroenterologu.
Pozdrav!
hvala vam puno, mislio sam da nije mozda zbog hrane ili pica, pokusavam da smanjim unosenje kafe. . .
Pozdrav!!!
Pozdrav!!!
Umereni obroci, 3 puta dnevno jedi bez medjuobroka. Ako si Pravoslavan postuj postove.