..čuh pre neki dan na TV-u priču o "našem slučaju" koja se aktuelizuje, sa nemarom da se i zakonskom regulativom približimo "standardima EU"...i započne i ovde ova vrsta IVF-a...Samo sam pomislila koliko toga smo mi isčešljale i lično doživele..... ono što ovde tek treba da se proceduralno uobliči......A nama su bili poznati najsuptilniji detalji....i oni tehnički i oni drugi...Eto, zar to nije dovoljan razlog za "mali popust"?

...neprijatno mi je što vam se dugo nisam javljala, iako sam već postirala ovde, ali na pedijatriji...Stvarno nemam vremena, a dugujem vam to...
A zašto ne bi ste nastavile dalje priču na ovoj temi?
Kako god vi budete htele...., ja ću uvek, kada mi preostane vremena, zaviriti ovde...ali vam o bebi neću pisati pod temom "povišen fsh....smanjena rezerva..."Da ne citiram dalje...A jako bih volela da pratim i da znam šta se dalje dešava sa vama, a kao što vidite, ne stižem da vas privatno kontaktiram.Taman kada bih pomislila pašće tema, pa ću vas kontaktirati kada budem mogla, neka bi se od vas javila...
Pa, šta mislite?
..znam da ste tu negde

Ne želim da pišem o bebcu nadalje, niti da se vraćam na onu temu,...videćete........i same...za to postoje potpuno racionalni razlozi...među njima su i to da ćete, jednog dana, u operacionoj ili porođajnoj sali dobiti identifikacione narukvice za bebca i sebe...
Držim ih u jednoj kutijici, providnoj, od nakita, u bebećem kutku....često kada prođem, bacim pogled, a kada nisam u žurbi, zastanem, poklopim tu kutijicu dlanovima i stegnem, stegnem......dobićete otpusnu listu , nakon porođaja, sa svojim ličnim imenom, kao majkom, pa otpusnu listu za novorođenče, takođe sa svojim punim imenom...da ste majka bebe....a kada se i celim srcem i telom i dušom osećate majkom deteta, jer ste ga nosile i rodile i negujete ga danonoćno...sigurna sam mnogo bolje nego neke druge majke, pa , čemu onda, posle onoliko strana....pričati o tome odakle je beba došla???Ili kako je došla?
...Predlažem samo da se nastavi tamo gde se stalo sa onom temom.....pod novim radnim naslovom....

Moraću Mini da javim, jer od svih, ubeđena sam da samo ona ovu temu neće pronaći.....
Šta kažete?
Ajd, nisam u prilici da vam saljem emailove, pp i sms-ove......