Noćni obrok bebe u 2.mesecu

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

nanci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 30, 2009 2:27 pm

Re: Noćni obrok bebe u 2.mesecu

Post od nanci »

Draga Lily-an, ja imam bebu od 9 mjeseci i ja sam prestala da je dojim sa 2 mjeseca jer mi je nestalo mlijeka. Mi smo je navikli od 2. mjeseca da spava do 5 ujutro pa do 6 i tako je produzavala i sad spava do 7-30. Vodili smo racuna da u toku dana jede svaka 3 sata da bi mogla izdrzati noc.
Cucla, tj. laza je dosta pomagala, jer kad bi se budila davali bi joj da se zavara i koristilo je. Beba uopste nije bila gladna i tako je brzo naucila da je noc samo za spavanje. Ovo moze uspjeti ako se ne doji, meni je bilo zao sto je nisam dojila ali se ne moze na silu. Ti izmuzaj svoje mlijeko koliko god mozes, ja sam ispumpavala na pumpicu i to samo ona koja ima flasicu jer je jako dobra i efikasna. A te silikonske bradavice su patnja, kako za tebe tako i za bebu, znam iz iskustva. Ako nemas mlijeka za par obroka bar izmuzaj 1 kako treba ili jos bolje ujutro i navece.
A znam kako se osjecas jer sam i ja sam se tako pogubljeno osjecala, ali sve dodje na svoje mjesto i odlucila se na drugu bebu, tako da za 3.5 mjeseca ocekujemo jos jednu bebu. Puno pozdrava i javni sta si uradila
Odgovori