Nece nista opasno da se desi ako ne odes jos koji dan ali bi to sto pre trebalo resiti.bilo koji lek da je stavljen ne bi trebao mnogo duze od predvidjenog vremena da stoji .
Pozxzz
...........
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: ...........
pa ja ga drzim duze skoro mesec dana,a icicu kod stomatologa u cetvrtak,zakazala sam tada....
znam da ne bi trebalo da cekam ovoliko
znam da ne bi trebalo da cekam ovoliko

I jos nesto jako je bezveze komentarisati da je neko bolji stomatolog da je muskarac to je glupa diskriminacija pogotovo od jedne zenske osobe ...nadams e da cete s ebaviti slicnom profesijom i videti kako zvuci kad kaze neko ona je zensko bezveze...za stomatologa je jako bitno kako je potkovan znanjem i kakav je manuelac i dijagnosticar...
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
mozda i je bzv.ali ja sa zenama,ne samo stomatolozima veci svim doktorkama imam odvratna iskustva...
e sad nisam prosla sve doktorke sveta,ali svasta sto mi se izdesavalo,pa msm normalno je da budem alergicna na zenski rod kada je to u pitanju(na doktorke konkretno)
e sad nisam prosla sve doktorke sveta,ali svasta sto mi se izdesavalo,pa msm normalno je da budem alergicna na zenski rod kada je to u pitanju(na doktorke konkretno)
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
plombiran ej zub,sveje proslo u najboljem redu........jos samo idem u sl.cetvrtak da mi skine kamenac i meke naslagei mm da je to to,a u utorak cu da pogledam za protezu sta mogu da uradim.