igranje zivca

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
gogi999
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Okt 09, 2008 9:57 pm

igranje zivca

Post od gogi999 »

Vec dva dana mi non-stop igra zivac ispod desnog oka.Pila sam B comleks i Magneziju kao i Bromazepam ali ne prestaje.Sta moze biti?Hvala.
Don Danglar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 1:11 am

Re: igranje zivca

Post od Don Danglar »

Takođe,već neki period "igra" mi živac isto kod desnog oka.Nisam još otišao kod ljekara,ali namjeravam.Šta to može biti?Nosim meka sočiva,a od kad mi oko "podrhtava" ne nosim ih više.Da li je opasno ovo podrhtavanje?
yankee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 20, 2009 8:22 pm

Post od yankee »

zadnjih 2-3 dana javila mi se miokimija ocnog misica, dakle titranje misica ispod jednog oka, posto radim na kompjuteru pretpostavljam da je zbog duzeg zurenja u monitor(moguc je i stres), koliko je to bezazleno ili nije i sta uraditi?
majma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 9:54 am

Post od majma »

I meni vec skoro mesec dana igra oko tj. gornji levi kapak i izludjuje me. Pijem magnezijum i b komplex, i bensedin uvece i nema poboljsanja. Posao mi je vezan za kompjuter pa me interesuje da li su mi mozda umorne oci ili treba da proverim vid (mada vidim dobro) ili sta da radim?
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od klio »

Proverite i stanje sinusa,a sto se tice vitamina B grupe,najresorptivniji su oni iz pivskog kvasca za razliku od sintetickih vitamina koje pijete.Pozdrav!
majma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 9:54 am

Post od majma »

Hvala na odgovoru Klio a inace imam i hronicne probleme sa sinusima. Pivski kvasac imam kod kuce i nisam ga ni otvorila i vidim da je vreme da to uradim. Hvala jos jednom.
Odgovori