Imam problem....

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kizzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 11:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Imam problem....

Post od kizzy »

Owako... weć duže wreme osetim da me boli lewa dojka odmah ispod pazuha... Ne boli me stalno,ali ima dana kad me boli na dodir... Ne znam šta je,a strah me je da idem kod lekara... Kada to pipnem rukom osetim kao malu kwržicu koja me boli na dodir... dugo me je bolelo ispod pazuha na tom mestu... ewo danas me boli niže-ispod same dojke i napipala sam kao kwržicu.... na onom mestu gde me je pre bolelo (ispod pazuha) wiše me ne boli,ali sad me boli ispod dojke...kao neka kwržica koja boli na dodir... da li ima neko iskustwo sa owim? :o Kao da je ta kwržica "odšetala" od pazuha pa na dole... :(
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Imam problem....

Post od tamaraft »

Odmah se obratite svom lekaru!

Zivite u 21. veku i ponashajte se odgovorno prema svom organizmu i svom zivotu, kakav strah? Nemate 5 godina!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori