Problem!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
sapko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 22, 2010 9:26 pm

Problem!

Post od sapko »

Pozdrav za sve na forumu.
E ovako, imam problem s dizanjem penisa...da pojasnim: kada sam ostao na samo s curom u kuci predigra je isla normalno i kada sam trebao da se skinem zablokokirao sam totalno :oops: ... Kao sto se moze zakljuciti iz navedenog, neiskusan sam po tom pitanju,
Moze li mi neko reci u cemu je problem i kako to da rijesim?
Hvala unapred
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Problem!

Post od tamaraft »

Ne razmishljaj previshe o tome, to nije problem vec stvar opushtenosti!

Iako nemash puno iskustva u svemu tome, ako je devojka sa kojom si bio opushtena i zelish to da uradish sa njom i ona sa tobom, a ne tek radi reda, onda samo treba da se opustish, ne razmishljash o tome da imash takav problem.

Mushkarci koji prate ovaj podforum ce ti pomoci iz njihovog ugla, ali se na kraju sve svede na to da velika glava najvishe kontrolishe malu :) tako da, po chashu crnog vina, opushtena muzika, topla soba, dobra predigra, i na kraju krajeva ako opet ne bude ok, uvek ti devojka moze pomoci stimulacijom, shaputanjem na uvom, prichanjem o nechemu shto te pali ili jednostavno rukama ili usnama.

Mlad si i nema potrebe da pravish veliki problem oko erekcije, strah i panika od neuspeha su najgori glas koji ti se moze pojviti u glavi tokom samog odnosa, a poshto si mlad, verovatno su ti sve dunkcije polnih organa na vrhuncu samo treba da ih malo vishe ispitas i upoznash. A normalno je da se to desi, posebno na samom pochetku seksualnog zivota i mushkarca i zene, kao u svemu u zivotu, pochetak je uvek najtezi :)

Bitno je da shvatish shta ti pomaze da postignes erekciju, da je pojachash, odrzish, duze zadrziz! Sve to ide sa iskustvom i praksom, samo treba imati strpljenja i naravno praksu :) ako je devojka voljna da uspete i dovedete svoj seksualni odnos do vrhunca onda nema problema :)

Mazite se, uzivajte, opustite i sve ce biti savrsheno!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
sapko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 22, 2010 9:26 pm

Post od sapko »

Hvala na odgovoru, drago mi je cuti da to nije neki problem :)
Goku
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 7:12 pm

Post od Goku »

Imas temu Glupav problem sa erekcijom u kojoj je vec sve napisano pa da ne ponavljamo
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

sve su to uobicajeni pocetnicki problemi, i nemoj uopste da te to brine...sve ce doci na svoje, samo je potrebno vreme i vezba... :) ne moze nista odmah, niko se nije naucen rodio...samo opusteno i bez brige, jer briga upravo najvise i koci...
Odgovori