MOLIM ZA POMOC

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
vescera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2010 8:54 pm

MOLIM ZA POMOC

Post od vescera »

POSTOVANJE
MOJ BRAT IMA 40 GOD. I NEDAVNO MU SE JAVIO OZBILJAN PROBLEM
PRVO MU POCNE UZASNA HLADNOCA OD NOGU PA PRITISAK U STOMAKU I GRUDNOM KOSU PA POCINJE DA GUBI SNAGU I TADA OBICNO ZAVRSAVA U HITNOJ. PRITISAK 190/125 NI NITROM MU NE SNIZE. BUKVALNO JE TAKO SVAKO DRUGO VECE. INACE IMA SPORTSKO SRCE I AKTIVAN JE FIZICKI NE PREVISE.TERAPIJA JE MANIPROL I BROMAZEPAN ALI I PORED TOGA IDE U HITNU CESTO. DOBIO JE DA RADI EEG I KRV . INACE SE STALNO ZALI DA GUBI SNAGU I NA PRITISAK U STOMAKU
UNAPRED ZAHVALNA
zola29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 20, 2007 4:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: MOLIM ZA POMOC

Post od zola29 »

Ja nisam strucno lice da bih vam mogla odgovoriti . Jedino vidim da je na pravom putu da dodje do rezultata, jer vec je preduzeo najvazniji korak eeg i provere krvne slike, pa ce dobiti pravu dijagnozu o cemu se radi.

Posto vidim da je dobijo bromazepam, mozda je vise nervozan ili se nervira u toku dana pa i to doprinosi da se tako oseca, ali to ce saznati kad dobije rezultate koji ce pokazati sta je u pitanju. Ja sam bila dva puta u hitnoj zbog povecanog pritiska i problem sa disanjem , svi predjeni pregledi su pokazali da je anksioznost bila u pitanju.

Sve najbolje za vasag brata , ako moze manje nerviranja i to ce pomoci da mu bude lakse dok ne predje preglede koj treba.
Za drugarstvo i druzenje!!!
vescera
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2010 8:54 pm

Re: MOLIM ZA POMOC

Post od vescera »

HVALA VAM NAJLEPSE
MEDJUTIM DOBIO JE REZULTATE KRVI I TRIGLICERIDI SU OKO 3.5 BAS SU POVECANI PA CEMO VIDETI STA DALJE...
Odgovori