PLEASE HELP ME!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Deniden
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 10, 2006 2:56 pm

PLEASE HELP ME!!!!

Post od Deniden »

Prije dvije godine pocela sam imati zelucane tegobe, sto sam strasno tesko psihicki podnjela, ali je interesantno kako se to odrazilo na moj seksualni zivot. Prvo godinu dana iako su mi ti zelucani problemi tesko padali, nisam imala nikakvih problema sa libidom. Jednostavno samo jednog dana sam ga izgubila?! Da budem jasnija npr. danas sam najnormalinije vodila ljubav, dapace nikad nisam imala problema s tim, da bih za sedam dana libido jednostavno nestao!!! Tako naglo i odjednom !!! Nista se nije desavalo postepeno (mozda kroz podsvjest)nego naglo i odjednom. Prije godinu dana sam radila hormone jajnika, nalaz-uredan. Neznam koje bih preglede tj. hormonalne nalaze jos mogla izvaditi jer iako je to sve krenulo zbog psihe (bar se meni tako cini)neki poremecaj hormona se desio. Mene interesuje koji poremecaj hormona uzrokuje smanjivanje bolje reci nestanak libida. Za svaki slucaj zeljela bih uraditi sve preglede.
Odgovori