Veeelika dilema o radjanju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
bony
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 06, 2009 7:02 pm

Veeelika dilema o radjanju

Post od bony »

Pa ovako,imam pitanje na koje bih zelela brz odgovor.Naime,sumnjam da sam trudna ali tu postoji jedan problem.Pre toga zelim da naglasim da sam pre 12 godina rodila devojcicu zdravu,pravu i normalnu.Trudnoca i sam porodjaj su normalno protekli.E sada,ono glavno-bojim se da rodim bebu zbog mogucih predispozicija da ona ne bude zdrava i normalna.Ovo kazem jer sam imala mentalno retardiranog brata(2 ili 3 kategorija-nisam sigurna)a povrh svega muz ima aneurizmu koja je dovela do pojave epilepsije kod njega(redovno koristi Lamiktal i Ksalol i dugo nije bilo napada).Zelim da znam kolika je mogucnost naslednog faktora u oba slucaja i koliko mogu biti sigurna u sve analize koje se obavljaju u trudnoci-amiocenteza...i dr.Vec sam imala jedan abortus pre 2 god.samo iz straha od mogucnosti da sve krene lose,a silno,silno,vec godinama zelim jos jednu bebu ali se strasno bojimo i muz i ja.Kakav me maler bije ceo zivot sumnjam da bi sve bilo dobro.
Zelela bih ako na ovo pitanje moze odgovor da mi da strucno lice tj.doktor
Vanjina mama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Veeelika dilema o radjanju

Post od Vanjina mama »

Pa lekar će Vas jedino detaljnije posavetovati oko prenatalnog skrininga.
Mame samo mogu da kažu: hoćemo bebu!!!!!
Odgovori