POTREBAN ODGOVOR!!!!!!

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

POTREBAN ODGOVOR!!!!!!

Post od Ivanna Kraljica »

Ponovo isti problem,imam gingivitis ponovo,sta da radim,promenila sma cetkicu za zube,pravilno perem zube i koristim konac(kao i do sada),cak imam i kaladont za sprecavanje gingivitisa i ostalih upala i nista,samo se vratio.............sta raditi????
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Re: POTREBAN ODGOVOR!!!!!!

JA JOS CEKAM ODGOVOR!!
studentbgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 9:13 pm

Post od studentbgd »

Ivana!!!! Osvesti se!!! Mislim stvarno, 1000 puta smo ti rekli sta i kako ako imas obican da se tako izjasnim gingivitis. Ali to kod tebe ocito nije slucaj ili nas ne poslusas.

Sada ti lepo kazem da odes kod specijaliste za bolesti usta, i da mu kazes za sve probleme i promene koje imas na telu a ne samo one u ustima!!!! Kakve veze imaju promene na drugim mestima, nemam nameru da ti objasnjavam prosto imaju a mogu i da nemaju. Nije ni tvoje da mislis da li i kako imaju nego da na to skrenes paznju svom doktoru a on je taj koji ce da misli ima li to ili nema veze.

Dakle posto ti ciscenje ultrazvukom, ispiranje hidrogenom i ozoseptom, koriscenje konca i pranje ne pomazu onda je ocigledno nesto ozbiljnije i ti si pacijent za specijalistu ORALNE MEDICINE.

ALI TO STO JE NEKO SPECIJALISTA ORALNE MEDICINE NE ZNACI DA ON IMA VEZE SAMO SA USTIMA, PA TO STO SE JAVILO NA DRUGOM MESTU NEMA VEZE SA USTIMA!!!! TO SPECIJALISTA ZNACI DA ON LECI BOLESTI USTA ALI MORA DA POZNAJE I OSTALE PATOLOSKE PROMENE PO TELU POSTO ONE MOGU DA UKAZU NA DIJAGNOZU ONOGA U USTIMA!!!!

Ako ti imas problem sa tim da obavis potrebne preglede , iz bilo kog razloga niko ti ne moze pomoci.
Doktor stomatologije....ali nick ostaje :)
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

A JA KAZEM DA SVE POSLUSAM,A TI TIPUJES SAMO NA JEDNU STVAR....
Korisnikov avatar
TE@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 11:31 pm
Kontakt:

Post od TE@ »

Ivanna zašto sve postove pišeš VELIKIM slovima?
Da li si upoznata sa osnovnim pravilima lepog ponašanja online?
Pisanje celog teksta posta velikim slovima se smatra VIKANJEM.

Zanima me da li ti sve te probleme sa zubima imas zaista ili trazis fraj materijal za svoj forum?
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

Te@ nekako mi nekad dodje da kuckam velikim slovima........
sto se tice mog problema,zaista ga imam i nemam sta ttebi da se pravda,a na forumu nisi ni bila pa nemas pojma sta ima tamo,i ne bih odgovor trazila ovde sigurno za svoj forum,vec bih konsultovala svoju profesorku biologije i stomatologa,koji su mi dosta pomogli oko onog tamo.....
TAKO DA PRVO POGLEDAJ STA TAMO IMA,PA ONDA MI PRICAJ DA LI JA STVARNO IMAM PROBLEM ILI JURIM POSTOVE ZA FORUM!!!
Korisnikov avatar
TE@
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 28, 2007 11:31 pm
Kontakt:

Post od TE@ »

Izvinjavam , uzivaj
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Prikupljanje informacija, edukacija ili jednostavno pitanje u cilju pomoci, sta god da je razlog Vasheg pisanja na ovom forumu ipak priznajte da to mozete da radima malo savesnije i malo pristojnije.

Forum nije lekarska ordijacija, niko nije u obavezi da Vasha pitanja i samo Vasha pitanja chita i tumachhi, odgovara na Vase dileme i brige, a tokom poslednih par meseci ih je bilo nebrojano. Da ne pricam o tome da otvarate temu za svaki novi problem, sa panichnim velikim slovima, postavljate banalna pitanja, svadjate sa sa pola korisnika, pri tom dajete savete drugima i ponasate se kao dete ponekad, a o reklamiranju svoj sajta i da ne pricham.

Pravila ponashanja na forumu postoje, ali su ipak bitnija ona pravila pristojnog i normalnog ljudskog ponasanja, dovoljno godina imate da bi znali da ako Vam treba pomoc i savet da imate dovoljno strpljenja i dovoljno snage da odgovor na pitanje ili savet potrazite malo prijatnijim tonom.

Ovo nije sluzba informacija, nije biblioteka, kozmetichki salon niti ordinacija! Ovo je javni servis, internet forum, mesto gde se ljudi DOBROVOVOLJNO prikljuchuju i ukljuchuju u teme. Struchni savetnici rade dobrovoljno, niko nije obavezan da pomaze nikome na forumu a ako ste Vi navikli da uvek dobijete ono shto zelite i odmah to je vec druga dimenzija problema tokom odrastanja! Svo Vase pisanje je zapravo karakteristichno za jednu mladu osobu u fazi sazrevanja i pronalazenja sebe od samog pochetka. Samo sazrevanje treba da bude dinamichan proces, a Vi kao da nista niste izvukli iz svih postova i saveta i odgovora koji su Vam tokom poslednjih par meseci bili upuceni!

Uostalom, ono shto Vam je nejasno pitajte svog lekara, ako niste zadovoljni promenite lekara. Ako Vam en odgovara atmosfera na forumu, promenite mesto pisanja.

I ako nastavite sa napadanjem na ljude koji dobrovoljno pishu i pomazu korisnicima na ovom forumu verovatno cete uskoro ostati bez ijednog odgovora na Vasha pitanja!

Ako i ovo shvatite kao napad na Vas a ne kao savet onda ne bi bilo loshe da se malo odvojite od Interneta i pisanja na forumima.

Pozdrav
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

ja zaista nemam zivce za rasprave na forumima,i nikoga ne napadam,jer da napadam izgledalo bi drugaije........ja nznm kako to reklamiram svoj forum,ali mislim da uopste nisam napadna po pitanju toga,vec ga drzim,kao i vecina na forumu u svom potpisu,i nista lose ne radim,a to sto me neki pogresno shvataju,njihov problem,ja koliko sutra mogu da odem sa foruma,ali imam profil preko drugarice,tako da cu biti u toku svakako..........nesto nisam danas u fazonu,i mrzi me da objasnjavam stvari neke.........
p.s.tamarafit mislim da sam te jednom ljubazno zamolila da mi ne odgovaras na postove,tako da te evo ponovo molim to isto......hvla ti unapred na tome.....
I.S.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Vidim da ni pravopis nije savladan! :)

Ovakav je odgovor bio za ochekivati, sto li sam i ja pomislila da ce dotichna odreagovati drugachije...

Ako Vam se ne raspravlja sa nekim onda nemojte odgovarati na sve postove, posebno sa ovakvim tonom kojim je pisan poslednji post.

Ubuduce: Postavite konkretno jasno pitanje i sachekajte odgovor!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Kontakt:

sada preterujes,i u tvojim postovima iam gresaka,niko nije savrsen,a i ja kucam napamet pa ni ne obracam paznju jer moze da se razume
nznm sta ocekujes zaista
i ta doticna ima ime,samo za toliko
ja sasvim mirnim tonom odgovaram an poruke,a ako niste primetili da ja kada sam nervozna i kada pokusavam da postavim visu intonaciju koristim crvena slova kao ova,a retko ih koristim,ovde ih nikad nisam korstila zaista
i odgvarala sam na zamerku u svojoj temi!
Odgovori