POTREBAN SAVET!!!!

Deo foruma gde će stručni saradnici dati odgovor na sva pitanja vezana za očne bolesti, određivanje dioptrije, operativnih zahvata oka.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
NEXY
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 1:01 pm

POTREBAN SAVET!!!!

Post od NEXY »

Pozdrav, 21-a mi je godina i imam veoma izražen paralitički strabizam na desnom oku, naime oko se kreće do polovine putanje i staje, a situaciju dodatno pogoršava i što uz sve to skreće prema gore.
Inače, nedavno sam imao pregled kod dr. Stankova, poslije čega sam ostao zbunjen, naime on je rekao da mi može hiiruškim putem, kako se izrazio‚‚centrirati"oko, ali da ono pored svega neće moći da se kreće punom putanjom (tj. potpuno prema uhu). Pošto studiram, istakao je da mi za oporavak treba 7-10 dana. Zamolio sam ga da mi objasni sve to, ali on nije bio posebno precizan.
Iz Republike Srpske sam, on ne dolazi često, pa nemam prilike razjasniti to sa njim.
Plašim se, da ću platiti pozamašnu sumu novca, a da rezultati neće biti zadovoljavajući, naravno u estetskom smislu.
MOLIM ZA SAVJET :( :( :( :(
Korisnikov avatar
klio
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 31, 2006 4:47 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: POTREBAN SAVET!!!!

Post od klio »

Oko je najverovatni skrenulo ka oku,ostecen je cetvrti nerv,abducens .Posle operacije necete biti razroki,izuzev pri pogledu u stranu.Pozdrav!
Odgovori