Medjutim ono sto sam ja primjetio da je vrlo zanimljivo je to da se sjecam kada sam imao 14g. i kada sam krenuo u gimnaziju prestao sam se baviti sportom 1g. dana kao zbog ucenja itd itd i u tom periodu mi je kosa opadala,ali kada sam poceo na godinu da ponovo treniram stanje se stabilizovalo i imao sam onako kroz srednju gustu kosu,da bi opet kad sam poceo na fakultet 1. godinu prestao trenirat i ista stvar pocela je da opada ali kada sam nesta malo poceo trenirat bilo je bolje.........
E ovo ljeto sam trenirao ali vec u devetom mjesecu sam primjetio da mi je malo kosa istanjena i to je bilo otprilike vrijeme kada sam prestao ponovo trenirat zbog fakulteta,ali ovaj put je drukcije,pojavio se taj sd i imam tu perut,i dvoumim se sada da ponovo pocnem trenirati i cekam rezultat da vidim hoce li se stabilizovat ili da koristim pilfud koji mi se nalazi u ladici ali ne znam koliko je pametno korisiti ga dok imam ovaj sd,uglavnom jel ima neko ko malo bolje poznaje nacin na koji funkcionisu hormoni,lojne zlijezde i da li postoji prirodan nacin da smanjim njihovo lucenje,uz to moram dodati da imam i veliko lucenje testosterona sto moze biti dobro

Inace od sampona koristim fitoval............
malo sam smorio sa postom,ali ako ima neko da razumije neka se javi.......unaprijed hvala