...........
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 12:07 am
...........
Imam pitanje,vec duze vreme osecam ziganje na zubu iz koga je izvadjen zivas,moj stomatolog kaze da nije nista........sta bi moglo da bude,takodje je sumljao u desne.....nadam se odgovoru hvala.......
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: ...........
upala desnih
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A levih? hahahaha
Kada je zivac izvadjen i od kada osecate tegobe?
Koji zub je u pitanju?
I da li imate neki od simptoma upale desni? Crvenilo, otok, krvarenej desni?
Koji zub je u pitanju?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 12:07 am
nisi nesto duhovitatamaraft napisao:A levih? hahahaha
Koji zub je u pitanju?
zivac je izvadjen u novembru,u pitanju je 4 gore desno,ali nisam sigurna da li je u pitanju cetvorka tacno ili petica pored nje,jer me boli izmedju,desni su malko crveniji,ali nznm da li to nesto znaci,ne krvare,nisu pod otokom,na snimku se ne vidi nista,samo sto mene to ziga kada jedem cokoladu,nesto kiselo,a simptome osecam neko vreme nznm tacno koliko................
necu da ti budem preterano od pomoci,ali bar da podelim svoje iskustvo sa tobom.meni je vadjen zivac (petica je u pitanju,gore levo) ,zub je nastavio da ziga na dodir.posto je lekaru to bilo cudno snimala sam,pa su videli da koren udara u sinus,pa su skratili koren.....i zub i dalje ziga .i sad nikome nije jasno zasto je to tako,zub nema zivac,koren ne udara vise nigde....na kraju su mi rekli da cu najverovatnije morati da vadim taj zub.
pozdrav.
pozdrav.