HITNO!!!!MOLIM ODGOVOR STO PRE.....
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
HITNO!!!!MOLIM ODGOVOR STO PRE.....
na oci mi je u bukvalnom smislu namazana antireumatska krema...Tigrova mast.....sta da radim,ispirala sam,ali me jos pece malo oko ociju,a imam osecaj kao da su oci pune vode.........dal i treba da odem kod lekara.........
Re: HITNO!!!!MOLIM ODGOVOR STO PRE.....
Moje mišljenje je da hitno odeš ljekaru!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
sta ce da mi rade kod lekara,ja ne idem do ken saznam....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
LOL
pa ako je sve u redu i ako uspeshno koristish kompjuter onda je sve u redu hahahahahahahahaha
pa ako je sve u redu i ako uspeshno koristish kompjuter onda je sve u redu hahahahahahahahaha
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
HAHAHAMENE PECE OKO OCIJU,PONEKAD ME ZAPEKU OCI,ALI NZNM,STA CE DA MI RADE AKO ODEMtamaraft napisao:LOL
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
A KOMP NAPAMET MOGU DA KORISTIM,AKO CEMO VEC
ima da te peku da istope mast...Ivanna Kraljica napisao:HAHAHAMENE PECE OKO OCIJU,PONEKAD ME ZAPEKU OCI,ALI NZNM,STA CE DA MI RADE AKO ODEMtamaraft napisao:LOL

Naravno, šalim se. Ne znam tačno šta bi tebi radili ali ništa strašno i ništa bolno. Najverovatnije pregled pod mikroskopom, osvetljavanje lampicom da pogleda očno dno i ako treba prepisaće ti neke kapi za ispiranje ili će ti oni isprati oko.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
a ako mi oni budu ispirali hoce li to da boli,i hocu li moci da vidim..............??????????
pozdrav evo novi sam al znam kako je to =)
evo bas prije 2 dana sam si puhnuo kalijev ermanganat u oko i mislio sam da ce me pec zauvijek i da cu zauvijek vidjeti mutno!
Ali ,eto ,nisam!!
Naime ,isao sam kod doktora i reko je da idemo ispirati ,prvo ce ti dat kapljice za anesteziju i nece te uopce pec
onda ce ti dat drge kapljice da ti isperu oci i to je to! dobijes gazu i evo
evo ja sam si spalio 2 sloja rozznice prije 2 dana ,i kapi su jako dobre a ja vidim kao i prije ako ne i bolje!!
nadam se da sam pomogao ,pozdrav!
evo bas prije 2 dana sam si puhnuo kalijev ermanganat u oko i mislio sam da ce me pec zauvijek i da cu zauvijek vidjeti mutno!
Ali ,eto ,nisam!!
Naime ,isao sam kod doktora i reko je da idemo ispirati ,prvo ce ti dat kapljice za anesteziju i nece te uopce pec
onda ce ti dat drge kapljice da ti isperu oci i to je to! dobijes gazu i evo

evo ja sam si spalio 2 sloja rozznice prije 2 dana ,i kapi su jako dobre a ja vidim kao i prije ako ne i bolje!!
nadam se da sam pomogao ,pozdrav!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
jesi,ali ja mislim da necu da idem,sta moze da mi bude ako en odem.........nista..........
moze to sma i ja mislio!
i onda se nije 1 dan isto :S a oni to poprave za [doslovno] manje od 3 min i nis ne osjetis!
i onda se nije 1 dan isto :S a oni to poprave za [doslovno] manje od 3 min i nis ne osjetis!