Dva negativna testa trudnoce-kakav su pokazatelj?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
milos564
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 03, 2006 12:49 pm

Dva negativna testa trudnoce-kakav su pokazatelj?

Post od milos564 »

Otkako je devojka uzela postinor u novembru a onda opet u decembru prosle godine, ciklus se malo pomerio i dobila je 29.11. (umesto 4 dana kasnije) i onda je dobijala 29.12. pa 29.1. i onda 25.2. sto je opet ranije nego sto bi trebalo ako se pogledaju prethodna tri meseca. I pre postinora je dobijala uvek nakon 30-31 dan, s tim sto se sad to pomerilo malo nazad. U februaru je menstruacija trajala do 2. marta (28 dana je imao februar)
I evo sada u aprilu jos nije dobila. Uradila je dva kucna testa na trudnocu i oba su bila negativna. Prvi pre nekih pet dana, a drugi tri dana kasnije. Koristimo kondom, ali ga na zalost ne stavljamo odmah uvek, nego nakon nekoliko minuta odnosa ( i pri tom ni jednom ne dodjem ni blizu ejakulacije, u sta sam siguran, a tek sam 200% siguran da nikada nisam ejakulirao u nju vec uvek u kondom). Kondom redovno koristimo od pocetka decembra otkako smo imali taj drugi izlet s postinorom, i do sada nije bilo problema. Uz takvu zastitu (iako nije stopostotna, ipak je u nekoj meri zastita) sve je do sada bilo u redu.

Znaci, kolike su sanse da je u drugom stanju, s obzirom da je uradila dva testa (razliciti proizvodjaci), da su oba bila negativna, da sam svaki put ejakulirao u kondom (100% sam siguran) i da sada postoji izvestan stres kod oboje sto mozda odlaze menstruaciju. I
20 godina imamo i ona i ja.

Izvinjavam se za opsirnost, i sto je pitanje mozda malo konfuzno..

Unapred zahvalan
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

Trudnoca sigurno ne postoji cim su oba testa negativna,ali da bi otklonili sumnje najbolje je da posjeti ginekologa,ako je djevojka pod velikim stresom moze da se desi da menstruacija malo kasni ili izostane,kod nekoga se desava da dobije i pre vremena.pozdrav :D
Korisnikov avatar
jane_doe
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 04, 2005 2:08 am
Kontakt:

Post od jane_doe »

Pozdrav Milose564,
ja bih samo da dodam, da je svaki, pa i najkraci odnos bez zastite rizik, jer i u presemenoj tecnosti imas spermatozoide, doduse u manjem broju, ali dovoljan ti je samo jedan da bi do trudnoce doslo.... Posle je kasno za "firewall"=kondom....... pa ti gledaj. :wink:

Pozdrav,
jane_doe
milos564
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 03, 2006 12:49 pm

Post od milos564 »

Danas je devojka isla na beta hcg (tako se zove test trudnoce preko krvi je l tako? ) i negativno je.
Vrednost je 0,2 koliko se secam. :D

Pretpostavljam da sada nema razloga za frku, iako jos nije dobila?
s.and.i
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 2:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od s.and.i »

Milose,
slobodno se opustite i devojka i ti, nije trudna ;)
To sto joj period kasni je verovatno posledica stresa ili mozda neke prehlade... 'oce to :)
Ako nista drugo ovo ce vam biti "lekcija" za ubuduce, ubuduce malo opreznije i necete imati razloga za brigu uopste :)
Odgovori