Pobedi Astmu!

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Korisnikov avatar
vekijeaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 19, 2009 11:26 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Pobedi Astmu!

Post od vekijeaa »

Pozdrav družino!

Želeo sam samo da vas priupitam, da ako ima neko zainteresovan ko bi svojim volontiranjem pomogao sajt (tako što bi preveo jedan dva teksta sa engleskog) može da mi se javi na mejl..

Više o svemu na:
http://www.astma.rs/2009/11/pomozi-prev ... engleskog/

Hvala, Veki
DZORDAN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 01, 2010 11:32 am

Re: Pobedi Astmu!

Post od DZORDAN »

Caos, imam 26 god i alergicna sam na grinje!!! Evo jedan savet iz najbolje namere: iz nemacke sam 15 god nabavljala izvesni ACAROSAN sprej koji naprskam na krevet, ubijem grinje i nocu mirno spavam, a verujte ranije je kostao ko Sv.Petra kajgana !!! :D A od skoro taj sprej moze da se nabavi i u Beogradu, po razumnoj ceni, pa ko "voli" nek izvoli!! Moram priznati da ja prvi put u zivotu ostavljam svoj komentar na sajtu ovog tipa, ali me je podstakla cinjenica da je meni taj sprej poznat vec 15 godina, prepisao mi ga je moj lekar iz Novog Sada, a da tako veliki broj ljudi s istim problemom nije nikad ni cuo za ovaj sprej! E sad ovaj sprej spada u grupu nekih akaricida, verovatno ce lekari znati nesto vise o tome, ja samo znam da mi pomaze i evo sajta koji sam nedavno nasla: www.senon-doo.com .........pa sve najbolje!!
Odgovori