Zna li neko nesto o ovom leku?
Monogo bi mi pomoglo.Hvala unapred
NAVELBIN ??
Re: NAVELBIN ??
Pa mojoj majci je nedavno pronadjeno nesto na plucima ,na parenhimu i pleuri.Svasta je primala u ovih 10 godina.Doktori su nam rekli da nabavimo navelbin posto ga ovde u Crnoj Gori nema...Dakle,moze li pomoci,nuspojave i gde se moze nabaviti??
Hvala.
Hvala.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Malo kasnim jer sam se raspitivala oko nabavljanja.Moze se nabaviti u Srbiji ,ali sa izvestajem onkologa iz CG.
Sto se tice toga da li moze pomoci,zavisi od dijagnoze,stadijuma,agresivnosti tumora,stanja pacijenta,ali imam lepo iskustvo,jako lepo,tamo gde nisam ocekivala...
..
Nuspojave,ne vredi nabrajati...,mnogo mnje agresivan na organe za varenje nego citostatici sa kojima ljudi imaju najcesce kontakt.
Sve najbolje!
Sto se tice toga da li moze pomoci,zavisi od dijagnoze,stadijuma,agresivnosti tumora,stanja pacijenta,ali imam lepo iskustvo,jako lepo,tamo gde nisam ocekivala...

Nuspojave,ne vredi nabrajati...,mnogo mnje agresivan na organe za varenje nego citostatici sa kojima ljudi imaju najcesce kontakt.
Sve najbolje!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!
Micaaa,hvala Vam na informacijama.Drago mi je da vam je lek pomogao.
Na plućima je u početnom stadijumu,čak su nam rekli da ništa ne brinemo.Mada,bolje da se brzo reaguje.
U konsultaciji sa doktorima rečeno nam je da je taj Navelbin veoma dobar,ali da ga nema ovde u Crnoj Gori.(bruka)
Da li se može nabaviti u Beogradu u privatnim ustanovama-apotekama ili...?Ja bih momentalno pošao gore.
HVALA PUNO...
- Igi.
Na plućima je u početnom stadijumu,čak su nam rekli da ništa ne brinemo.Mada,bolje da se brzo reaguje.
U konsultaciji sa doktorima rečeno nam je da je taj Navelbin veoma dobar,ali da ga nema ovde u Crnoj Gori.(bruka)
Da li se može nabaviti u Beogradu u privatnim ustanovama-apotekama ili...?Ja bih momentalno pošao gore.
HVALA PUNO...
- Igi.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Dec 04, 2007 11:59 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poslacu Vam pp,pogledajte,da ne bih pisala brojeve telefona apoteka javno.Pozdrav!
Sve prolazi,samo dela ljubavi ostaju!