Pozdrav svima

...u cetvrtak sam vadio donju sedmicu...par sati posle vadjenja pocheli su bolovi gori nego dok je zub bio na mestu...pojavila se i ne mogucnost normalnog otvaranja usta...pio sam kafetin 2x na svaka 4 sata

dok se nisam ispovracao i dobio temperaturu...otisao sam nazad kod zubra da bi mi on rekao da su te tegobe nastsale zbog anestezie,,da je rana u savrsenom stanju..cak je rekao da izgleda kao da je treci dan posle vadenja a ne 24h...i rekao je da je prilikom ubrizgavanja anestezije(ogromnom debelom iglom

) pogodio direktno zivac(?)(osetio sam kao mali udar struje) ...i da je verovatno povredjen neki misic pilikom ubrizgavanja...stvarno ne znam sta vise da radim...bol se vraca prilikom prestanaka dejstva analgetika...usta mogu da otvorim taman toliko da da mogu da jedem i da operem zube ...bolse manifestuje kao probadajuci..nekada jaci nekada slabiji...od ispod uveta do ispod vrata......sada pijem nimulid 2x na dan...koji sreca ima dejstvo od 12 sati pa ne moram da se kljukam svaka 3 sata...

...da napomenem da se i zubar iznenadio velcinom zuba koji je izvadio

..zanim me da li mozete da predlozite neki tretman lecenja i dokle ce ova agonija trajati...posto osecam da mi vec nije dobro od kolicine popijenih analgetika
hvala unapred