ginekologija i stimulacija limfnog sistema

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
kaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 02, 2006 3:37 am

ginekologija i stimulacija limfnog sistema

Post od kaa »

Ukratko, imam 25 godina, nisam imala ozbiljnijih ginekoloskih problema (jedanput sam lecila candidu), nisam ostajala u drugom stanju. Imam vrlo uredne menstruacije.
Poslednje cetiri menstruacije su mi izuzetno bolne i pracene velikim odlivom krvi, tri puta jacim nego inace. Tokom poslednja dva meseca van ciklusa mi se na dan ili dva pojavljuje tamno crvena-braonkasta sluz, bez osecaja svraba, bola ili neprijatnosti. Pre dva-tri dana se ta situacija pogorsala, cak imam neki neprijatan osecaj (mozda je cista auto-sugestija, nisam ni sama sigurna). Posebno sam uplasena jer po zenskoj liniji uporodici je bilo kancera grlica materice, a uz sve navedeno dve nedelje idem na tretman stimulacije limfnog sistema (vrsta drenaze), pa ne znam d ali to moze imati eventualne negativne uticaje iliposledice.
Uvek, bez izuzetka, praktikujem siguran sex, sto ce reci da od partnera nisam mogla eventualno dobiti sexualno prenosivu bolest.

Prilicno sam uznemirana, a pre sledeceg ponedeljka ne mogu posetiti svog ginekologa jer radim dvokratno. Molim vas za bilo kakav savet ili komentar.
Odgovori