HHtela bih da pitam sve one koje su imale slucaj u trdunoci pojavu fleka ili sitnih pegica na maloj povrsini koze na licu. Pri ulasku u 9 mescu primetila sam male flekice koje su se sada malo vise prosirile i yahvatile mali deo jagodice. Nisu toliko prostrane ali su ipak vidljive. Pa bih pitala sve koje su imale takav slucaj u trdnoci da li je to normalno, mislei da li mi mozda ne nedostaje neki vitamin ili je to samo predznak kako babske price nalazu<nosenje devojcice<?
Hvala unapred
Fleke na licu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Fleke na licu
Ne znam da li je to predznak da ces roditi devojcicu (ja jesam) ali meni se u trudnoci pojavila mrlja na nausnicama. Ja koja inace nigde na telu nesto dlaka nemam(noge ne moram ni da depiliram), sada imam mrlju kao da imam brkove. Svi su mi rekli da ce se to vremenom povuci, ali bogme evo moje dete ima 2,5 godine i ja to i dalje imam...
Imam jos dve prijateljice koje su u trudnoci imale problema sa tim (jedna je rodila decaka), tako da mislim da to nije usamljena pojava.
Imam jos dve prijateljice koje su u trudnoci imale problema sa tim (jedna je rodila decaka), tako da mislim da to nije usamljena pojava.