zbunjena

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
selena85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 17, 2008 1:55 am

zbunjena

Post od selena85 »

Zadnju menstruaciju imala sam 18.12 .2009 god.Sada osecam nadutost u stomaku,grudi su mi takodje povecane ali ne i bolne,i osecam bolove u donjem delu stomaka .To mi se ranije nije desavalo.Zna li neko sta bi to moglo da bude
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Re: zbunjena

Post od hunter »

Da nisi trudna?
selena85
Novi član
Novi član

Post od selena85 »

Jako bih volela jer pokusavam duze vreme,ali nijedan simptom drugi nemam :(
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Odi ti do lekara, ja se nadam da si zatrudnela :wink: za sve postoji prvi put! Meni sve ukazuje da si zakacila, pa da castis :D
selena85
Novi član
Novi član

Post od selena85 »

Daj boze da si u pravu,javicu sigurno ako je to u pitanju :wink:
Da li je neko imao slicne simptome ?
dannina
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm

Post od dannina »

S obzirom da je danas 08.01. malo si pozurila..Ja npr te simptome imam svaki mesec u okviru PMS sindroma. tebi se to nije ranije javljalo, ali ne mora da znaci. S druge strane, najsigurniji znak da posumnjeas na trudnocu je izostanak menstruacije, znaci strpi se malo. Postoji mogucnost da das krv na bHCG, koji je pozitivan vec sedmog dana od zaceca, pa ces znati, ako ne mozes da cekas....
Odgovori