Menstruacija kasni, predznaci tu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
aleksandra_nesa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 07, 2009 10:01 am

Menstruacija kasni, predznaci tu

Post od aleksandra_nesa »

Zdravo,
Kasni mi menstruacija vec 7 dana. Obicno dobijam redovno (28-30 dana). Poslednji odnos sam imala 1.11. i posle toga sam 18.11. dobila i kolicina i boja su bili normalni. Odnos je bio sa zastitom. Prve znake ciklusa sam osetila 15.12. i to bol jajnika (istom jacinom kao sto uvek osecam neki dan pre ciklusa). Od tada svakog dana , vec evo 10 dana, osecam taj isti bol, kao da svakog trena treba da dobijem. Juce mi se pojavila bubuljica na licu (sto mi je isto predznak).
Dobro se osecam, nemam malaksalost, temperaturu i sl.
Mozete li mi reci da li je kasnjenje zbog ovih promena vremena?
Koliko jos da sacekam (posto su predznaci tu) i da li da uradim nesto od testova?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Menstruacija kasni, predznaci tu

Post od tamaraft »

Koliko godina imate? I da li ste na nekoj terapiji poslednjih mesec dana?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
aleksandra_nesa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 07, 2009 10:01 am

Re: Menstruacija kasni, predznaci tu

Post od aleksandra_nesa »

Imam 23 godine, dijabeticar sam, na insulinskoj pumpi i osim insulina u zadnjih mesec dana i jace nemam drugu terapiju.
Odgovori