Ishrana

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Ishrana

Post od girl_from_nowhere »

Mama mi je operisala rak dojke i svuda nailazim na oprecne informacije-ishrana utice ili ne utice na razvoj raka? Lekari kazu da treba jesti umereno, nicega se odricati a ja citam po forumima da obavezno mora da se izbaci meso. Inace ne jedemo nista posebno masno, eventualno piletinu i junetinu, ribu... Kakva su vasa iskustva?
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Re: Ishrana

Post od Slavko_slavko »

naici ces na razlicite odgovore,jedi ce ti reci:nikako,ne sme da se jede meso,nek izbaci sve i nek predje na makrobiotiku...ja cu da kazem da sme da jede sve,jer sam i sam bio bolestan od raka,u poznom stadijumu je bio i sada sam usao u remisiju...neka sve jede umereno,normalno mesa,ribe,meni je doktor preporucio piletinu,ali ne od ovih tovnih pilica,nego od "avlijanera"...i neka koliko god moze izbaci slatko...dakle sve sto sadrzi secer,naravno,moze prirodni ali opet,sve umereno dok to ne prodje...
Odgovori