Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
/ postoji vise tipova inkontinencije podeljenih u vise gradacija. tema koja je u velikom broju slucajeva bez razloga TABU! najcesce, ( 84-86%) moze vrlo efikasno da se dovede pod kontrolu i bez operacije ili hormonskih preparata(elektostimulacija, biofeedback, specificnim vezbama...).
vrhunska, najnovija znanja i oprema, primenjena u medicini. pitajte sve sto vas zanima iz oblasti fizikalne terapije, inkontinecije, osteopatije, odnosno sve ono sto vam vas lekar nije znao ili nije hteo da odgovori.
ja imam problema sa zadrzavanjem mokrace... mali deo mokrace mi se zadrzava na vrhu posle mokrenja i curka, nije to nista obilno ali je neprijatno i to traje nekih 5 do 10 min posle samog mokrenja... da li je to 100 posto inkontinencija?(inace imao sam problema u detinjstvu sa nocnim mokrenjem,pa ne znam da li to ima veze)
od skoro sam poceo sa kegelovim vezbama, da li je to resava problem...
inace imam 16 god ????????
Hvala unapred