Segidrin se daje po uputstvu koje sam dao a to je uputstvo samog doktora Dzozefa Golda koji je vodja istrazivackog tima Sirakuza Univerziteta u Drzavi Njujork koji je i patentirao Segidrin.
Molio bih Vas da se suzdrzite od daljeg komentarisanja mojih poruka, jer apsolutno POJMA NEMATE! Odakle Vam samo smelosti i DRSKOSTI da mi prebacite da se Segidrin ne koristi na nacin koji sam precizirao a da ne ponudite koncept kako se zapravo koristi? MA ODAKLE VAM UOPSTE PRAVO da dovodite osobu koja je u teskoj situaciji u takvu zabludu?! MOJ OTAC KORISTI VEC CETVRTU KUTIJU I VI MENE UCITE KAKO SE ON KORISTI!
Kako smete da kazete da moze da se pije neki od lekova koje sam naveo?
NE SME POBOGU! JASNO JE NAZNACENO DA NE SME DA SE PIJE SA LEKOVIMA KOJI DELUJU NA CENTRALNI NERVNI SISTEM JER ISHOD MOZE BITI FATALAN! MOLIM VAS, ZAUSTAVITE SE OVDE I SADA! ,,HS is an irreversible and potent MAO (monoamine oxidase) inhibitor, a class of compounds that can have potentially deadly interactions with other drugs. For over three decades it has been known that central nervous system depressants—such as barbiturates, tranquilizers and alcohol—are incompatible with MAO inhibitors and use of the two together could result in extremely dangerous effects. Because these agents—especially tranquilizers—were commonly used as supportive agents in cancer patients, CTEP and all study chairs of the planned NCI-sponsored studies were alerted that use of HS in conjunction with these agents would constitute a clinical hazard, were advised that these supportive agents should be excluded in any study of HS (if not, a negative study would result), and were provided published and unpublished data''
(Nav. prema: http://www.hydrazinesulfate.org/).
Sto se tice ph namirnica, ako je nesto kiselo u ustima, to ne znaci da ostavlja takav efekat na telo. Mozda nisam bio dovoljno precizan, ali to je sve. Efekti ph tendencija su sledeci (za sve nabrojane - bazni jer su iznad 7, organizam treba da drzi ravnotezu izmedju 7,35 i 7,45):
pH 9.0 Limun, lubenica
pH 8.5 Dinje, grozdje, persun, kivi, kruske, ananas, suvo grozdje, umeboshi sljive, sokovi od povrca, susene smokve, susene urme, papricice, mango, papaja, maline, mandarine, crni luk.
pH 8.0 sveze urme i smokve, slatke jabuke, kajsije, banane, sargarepe, celer, beli luk, avokado, grejpfrut, zelena salata, nektarine, breskve, bundeve, spanac, brokoli.
pH 7.5 kisele jabuke, cvekla, kupus, karfiol, djumbir, krompir, jagode, masline itd.
Vi ne znate koliki je ph limuna ali meni porucujete da lupetam. Da preformulisem: ako ja ne znam elementarne stvari iz biologije, vi elementarno niste vaspitani, drski ste, manipulativni, etiketirate, lupate samare levo i desno a sto je najgore, ni sami ne znate zasto to cinite. Sigurni ste da ste na pravom forumu?