Hitno,hitno!!! (U vezi Laparaskopije kod Dr.Pedje Djurovica)

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
jecaneca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 1:04 am

Hitno,hitno!!! (U vezi Laparaskopije kod Dr.Pedje Djurovica)

Post od jecaneca »

Uradila sam sve potrebne analize za laparaskopiju prosli mesec jer sam mislila da ce mi tad zakazati operaciju,medjutim nisu hteli da mi zakazu jer je bilo pred menstruaciju,a pre toga nisam mogla dobiti termin kod nacelnice jer su svi bili popunjeni...
Sad mi je rekla da dodjem posle menstruacije da zakazem laparaskopiju,zakazuje se samo utorkom,a ja sam dobila danas tj. 13.12. i sad ne znam da li bi isla ovaj utorak 15.12. kad mi jos nece proci menstruacija ili da idem na zakazivanje 22.12. a tad su blizu praznici i bojim se da me nece primiti na operaciju i da ce mi zastareti analize... i tako u krug.

U velikoj sam dilemi,radim na ovim analizama vec 6 meseci,imala sam bakterije i nikako da dodje do te laparaskopije...
Nadam se da ste me razumeli... unapred hvala...
mejvis
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 13, 2008 11:30 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Hitno,hitno!!! (U vezi Laparaskopije kod Dr.Pedje Djurovica)

Post od mejvis »

I mene su tako zezali 4 meseca za Laporoskopiju. Na kraju kada su mi zakazali bio mi je 5. dan ciklusa. Tada mi je doktor rekao da pijem orgametril tablete prvo 1*1 10 dana a posle 2*1 10 dana, već posle druge tablete mi je skroz prestalo krvarenje. (pila sam od 3. dana ciklusa). Verovatno će te pregledati pri zakazivanju pa neće moći da ti zakaže ako imaš. Vidi sa tvojim doktorom da li možeš sa orgametrilom ili nekim drugim tabletama da odložiš ciklus. Ako odeš 22. nema šanse pre božića da ti zakažu!
Odgovori