sta da radim?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
sta da radim?
zdravo!moj problem je u tome sto imam silnih krvarenja za vreme mesecnih ciklusa.radim PAPtest rezultati su uredni,imam jedan mali miom koji ne raste inace prva bremenost mi je bila vanmatericna,prvo dete sam imala na 33g,drugo na 37 oboje carskim rezom.sada imam 40g.pila sam Orgametril 3 meseca a sada kad mi pocne ciklus pijem ampule Ergotilinace ciklus mi dolazi na 21 dan a traje oko 10 dana tako reci ja stalno imam ciklus.moja majka je imala slicne probleme pa moja doktorica kaze da je to valjda nasledno.krvna skika mi je gora nego u trudnoci posto gubim mnogo krvi.ima li neko slican problem?Ako ima koja su vasa iskustva.pozz
Re: sta da radim?
Bez obzira što je miom mali on može da izaziva obilnije cikluse.
Zar ti nisu predlagali da ga operišeš? Mislim da bi tako rešila tvoj problem..
Zar ti nisu predlagali da ga operišeš? Mislim da bi tako rešila tvoj problem..
Ćao,ja sam imala problem sa obilnim krvarenjem uzrokovanim miomom na zadnjem zidu.Doktor mi je predložio spiralu Mirenu,koja smanjuje obilna krvarenja.Ja sam ga poslušala i evo sad posle dve godine meni je mio smanjen a krvarenja su baš oskudna,krvna slika super.
Pozz.
Pozz.
bez obzira sto je miom mali ne bi to trebalo ostaviti tako. Svako krvarenje duze od 7 dana se nece dobro odraziti na vase opste zdravlje!