Doktor Milan Stanković iz Niša?

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Doktor Milan Stanković iz Niša?

Post od Empress »

Početkom novembra zakazana mi je operacija nosa - korekcija devijacije nosne pregrade, i mala estetska korekcija kostiju i hrskavice. Interesuje me, ima li neko iskustva sa ovim lekarom i kakvi su vam utisci? Unapred hvala.
Empress
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Apr 03, 2009 1:46 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Doktor Milan Stanković iz Niša?

Post od Empress »

S obzirom na to da na ovu temu nisam dobila odgovor, htela sam samo da vas obavestim da je operacija prosla odlicno, u slucaju da neko od vas razmislja o ovakvoj operaciji na ORL u Nisu. Operisana sam pre 9 dana. Prekjuce mi je skinut gips. Iskreno, nesto me je veoma iznenadilo je sto me bukvalno nista nije zabolelo sem vadjenja tampona iz nosa (4 dana posle operacije). Nos izgleda savrseno - vrlo slicno kao ranije, samo simetricnije, a i sasvim je ravan. Disem, na svoju veliku radost, sasvim normalno i mnogo bolje nego ranije.
Pretpostavljam da Amerikanci preuvelicavaju i preterano dramatizuju celu situaciju na televiziji, i sto se tice bolova, i tezine oporavka, i svega ostalog. Za sada imam mali otok u korenu nosa, koji bi trebalo da nestane ubrzo, mada je stvarno neprimetan, ako uzmemo u obzir cinjenicu da sam operisana pre malo vise od nedelju dana. Takodje, ostale su mi samo dve minijaturne modrice [ispod ociju, sirine oko 1 cm, visine oko 5mm, i pretpostavljam da ce se i one povuci jako brzo. Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljna.
Odgovori