Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Rekli ste da posaljemo mail sa slikom,da vidite u kakvom je stanju lice,gde da posaljem?I ja imam DOSTA problema sa bubuljicama,to traje neke 2 godine,koristio sam preparate iz avona,oriflame-a,i drugih kozmetickih kuca,kao i neke proizvode iz apoteke,ali bez naloga doktora.Konacno sam resio da odem dermatologu,ali ispada da je na godisnjem odmoru.Ja zivim u malom gradicu Sidu,koji ima ambulantu samo,pa vas molim da mi pomognete u kupovini proizvoda za negu lica.Unapred hvala.
Najbolji je i sto posto efikasan pivski kvasac u prahu. Razmutis ga jednom dnevno u casu soka i popijes. Ima grooozan ukus ali je neverovatno delotvoran. Nema stetnih efekata to ti je cist vitamin B
a kod mene isti problem imam 16 god sad, al bubuljice su mi pocele negdje od 10-11 god prvo po celu po malo a onda se vremenom to po cjelom licu rasirilo... isao sam kod raznih ljekara al oni mi uglavnom "ociste lice" daju neki skupi preparat i nikakve koristi...sta mi je naj da radim?