Za Obgyn-jos jedna zahvalnost

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
bojanab
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 18, 2005 7:08 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Za Obgyn-jos jedna zahvalnost

Post od bojanab »

Ne ucestvujem redovno u diskusijama, ali dosta dugo citam poruke na ovom Forumu.

Kada sam se poslednji put javila, bila sam opterecena time kada cu zatrudneti.
Mislim da je to vise bila psiholoska pojava, izazvana time sto sam i na ovom forumu, ali i na raznim drugim sajtovima citala sa kakvim se sve problemima zene susrecu.
OBGYN me ohrabrila i rekla da je to "nestrpljiva mladost".

Sada sa ponosom mogu da objavim da sam u 6 nedelji trudnoce i da je za sada sve OK.

Zahvaljujem se OBGYN, ne samo u svoje ime, jer je neverovatno koliko nekada samo savet i ohrabrenje mogu da znace.Mislim da ce se svi sloziti sa mnom, jer, barem u Srbiji, neretko se desava da ginekolozi previde tu svoju funkciju i da pacijente dozivljavaju iskljucivo kao broj kartona.

U svakom slucaju, ja cu i dalje nastaviti da posecujem ovaj forum, jer i pored svega mislim da i sami moramo biti edukovani, a na krau krajeva lakse je svoju muku, pa i lepu vest podliti sa nekim na ovaj nacin.
Veliki poljubac za sve i samo hrabro napred :D
Janica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Feb 05, 2006 3:19 pm

Post od Janica »

Bojana, cestitam,, zelim ti lepu trudnocu,
da sve bude u redu.
U pravu si za ginekologe i sve druge dr, skoro uvek se bave samo dijagnozama, a retko kad upute reci podrske ili ohrabrenja. Sada ce mozda neko reci pa za to idite kod psihijatara oni se time bave?

srecno i pozz
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm

Post od obgyn »

Hej Bojana,

Ovo je prekrasna vijest...zelim Vam zdravu trudnocu i lak porodjaj...Vasa prica je dobar primjer za svakog ko se ovdje javi sa slicnim problemom da mlad i zdrav par, koji ne ostvaruje trudnoce u toku jedne godine pa cak i dvije ako su mladji od 30 godina ne trebaju nikakva ispitivanja ! jer trudnoca ce se desiti u 80% i vise primjera.
Pozdrav,
ObGyn
Odgovori