Pozzzzz svima,
Dosadni hpv virus, mene interesuje sledece, pre nekih deset meseci, dr u dz mi je rekla da sumnja da imam kondilome, poslala me je na kolposkopiju u Narodni Front, i tamo mi je druga dr koja je radila kolposkopiju rekla da apsolutno nema kondiloma, da je verovatno dr u dz previdela situaciju jer je usivan grlic materice.To je bilo nekih 5, 6 meseci posle porodjaja.Mene interesuje da li postoji mogucnost da hpv virus postoji u ogganizmu i da su se povukli, i da se na kolposkopskom pregledu nije moglo videti nista, ali da ipak postoje u organizmu, i da kada mi padne imuntitet ponovo ce se pojaviti.Mozda je pitanje malo glupo, ali me jako zanima, na pregled planiram ici uskoro, rutinski u dz, ali do tad bih volela ako neko moze da mi odgovori nesto po ovom pitanju.
HPV VIRUS
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Re: HPV VIRUS
Pa, uz duzno postovanje pitanje vam jeste glupo osim ako inace nemate naviku da ''trazite djavola''. Evo i ja se pitam da li mozda imam hpv virus i da li ga 80% populacije ima i da li ce mi iskociti kondilomi od prve prehlade i da li ce otici na grlic i da li cu umreti i da li ce mi pasti saksija na glavu. Nemojte tako! Idite redovno na preglede. Ako ih kolposkopija nije pokazala necete valjda sad da vam izmisle kondilome?! Uostalom njima trudnoca najvise pogoduje i da imate virus veca je verovatnoca da bi vam izasli tokom trudnoce. Pozdrav!