PERUTANJE I SVRAB VAGINE!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Vanja kraljevo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 2:11 pm

PERUTANJE I SVRAB VAGINE!

Post od Vanja kraljevo »

Imam jedan veliki problem!Pre 4 meseci sam se porodila!Prva menstruacija je usledila odmah nakon 20 dana posle porodjaja,zato sto ne dojim!Po zavrsetku menzisa pojavio mi se svrab,koji u pocetku nije bio jak,pa sam ja mislila da mi se sluzokoza iziritirala od ulozaka!Medjutim svrab je vremenom postajao sve intezivniji sluzokoza je pocela da me boli,a na usnama mi se pojavilo perutanje koze!Moram da naglasim da mi sekret nije pojacan i da ne osecam svrab stalno vec s vremena na vreme,ali zato crvenilo i perutanje ne prolaze!Ispirala sam se kamilicom,zalfijom,ali nista ne pomaze!Od krema nista nisam koristila,jer nisam jos uvek bila kod dr!Neznam sta to moze biti i koliko opasno moze biti!?
femina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 28, 2008 1:42 pm

Re: PERUTANJE I SVRAB VAGINE!

Post od femina »

Imala sam slican problem i pokusavala na razne nacine da ga resim medjutim bez uspeha dok na kraju nisam na jednom sajtu pronasla sasvim banalno resenje za moje tegobe:
prati se samo vodom(izbegavati i naj,naj blazi deterdzent), dobro osusiti peskirom(tapkanjem - ne trljati), a potom premazati maslinovim uljem (pomocu gaze ili vate).
Probaj, ne moze da skodi pa javi rezultate :D
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Post od Kika82 »

a zasto ne biste otisli kod ginekologa?
Kika82
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 28, 2009 2:00 am

Post od Kika82 »

Hocu reci, ja sam ginekolog i meni ovo lici na infekciju :-?
Odgovori