Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Vec nekoliko dana na vesu primecujem sekret sa primesama crvenkaste boje,a i kada idem u wc, primetim isto, sve to u veoma maloj kolicini. Pre 2 dana su me malo boleli jajnici. Menstruaciju sam imala pre 2 nedelje, i sve je bilo uobicajeno. Nisam imala odnose skorije, mesec-dva, a i tada je sve bilo sa zastitom. Ne postoji ni najmanja opasnost od polnih bolesti. Inace imam 21 godinu. Sta to moze biti?
Ja mislim da je u pitanju ovulacija, desava se ponekad oskudno krvarenje, kao u tvom slucaju. A i po danima ciklusa bi trebalo da je to u pitanju. Takodje i to ziganje u jajnicima je znak ovulacije. Mislim da nemas razloga za brigu, ali ipak poseti ginekologa, za svaki slucaj.
99% je u pitanju ovulaciono krvarenje,ali mi nije jasno zasto se uopste ovakva i slicna pitanja postavljaju,zar nije najbolje otici na pregled i biti siguran sta je u pitanju,ipak je to tvoje zdravlje.
Meni se to desavalo godinama i vise lekara mi je reklo da je u pitanju ovulaciono krvarenje i da nema razloga za brigu. Mozda ne bi bilo lose da odes na pregled, cisto jedna briga manje.
Veliki pozdrav. Dasa