registrovana mi je dioptrija -0.75 na oba oka i nosim naocale vec 1 godinu i odlicno vidim sa njima ali sam prije par dana kupila meka 3 mesecna sociva baush&lomb (nisam radila nikakav poseban pregled za dioptriju sociva) i nosim meka sociva vec 10 dana, mada moram priznati ne bas cesto iz 2 razloga:
1. jako lose vidim na blizu sa njima (slova na racunaru velicine 11 su bas bas mutna)
2. kao da imam bukvalno maglu pred ocima, nejasna mi je slika (imam osecaj kada bi ta magla nestala d abih dlicno videla, ali ona je prosto tu)
Totalno sam zbunjena
 Isla sam u opticarsku radnju u kojoj sam kupila socivia i doktorica me je gledala kao da sam pala sa marsa .... kao da se to jedino meni desava i nista mi nije rekla niti pomogla .... njeno je obrazlozenje bilo da u njenom 15 godinjem radu nije imala ovakav slucaj a ja se pitam da li je to moguce ..... Da li je moguce da se dioptrija za naocale i za sociva razlikuje ..... moja doktorica je iskljucila tu mogucnost i cak je rekla da su i te vodice/ tecnosti sve skoro iste pa da nije ni u tome problem .... inace koristim i vodicu baush&lomb
 Isla sam u opticarsku radnju u kojoj sam kupila socivia i doktorica me je gledala kao da sam pala sa marsa .... kao da se to jedino meni desava i nista mi nije rekla niti pomogla .... njeno je obrazlozenje bilo da u njenom 15 godinjem radu nije imala ovakav slucaj a ja se pitam da li je to moguce ..... Da li je moguce da se dioptrija za naocale i za sociva razlikuje ..... moja doktorica je iskljucila tu mogucnost i cak je rekla da su i te vodice/ tecnosti sve skoro iste pa da nije ni u tome problem .... inace koristim i vodicu baush&lombAko neko ima neka slicna iskustva zaista bi mi jako pomogli !
Hvala puno!!!!!!!!