Zapusen nos i uvo

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
tanja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 5:04 pm

Zapusen nos i uvo

Post od tanja78 »

Molim Vas za savet. U trudnoci sam 4.mesec. Imam problem sa kijavicom vec par dana, zbog trudnoce mi sporo prolazi jer ne smem da pijem nikakve lekove. Jutros sam htela da izduvam nos i kad sam to uradila, usi mi se zapusile. Od tad vise ne cujem dobro, a ne primecujem da to popusta vec mi se cini sve gore. Nemam nikakve bolove u usima, vec samo ne cujem kao da mi voda u usima.Jedino osecam da me sad unutra svrbi pomalo.Ne znam sta da radim. Ako to prolazi samo od sebe da ne idem kod ORL, ako mislite da je potrebno ipak cu otici. Hvala vam unapred.
Korisnikov avatar
TINNA_BG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 6:43 pm

Re: Zapusen nos i uvo

Post od TINNA_BG »

Ja sam imala isti problem pre jedno 20 dana. Zapušen nos, "knedla" u grlu zbog šlajma i, usled svega toga, zapušeno desno uvo. Nisam obraćala pažnju na to sve dok se jedno jutro nisam probudila sa bolom u istom uhu pa sam otišla kod doktora i morala sam da pijem antibiotik jer je bila prilično jaka upala.
Ne znam da li je kod tebe isti slučaj, ali bih ti preporučila da preventivno odeš kod doktora i nekako sprečiš moguću upalu.
tanja78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 5:04 pm

Post od tanja78 »

Hvala ti na odgovoru, bar da znam sta me ceka, bar otprilike.....
Korisnikov avatar
TINNA_BG
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 19, 2009 6:43 pm

Post od TINNA_BG »

Nema na čemu. Nadam se da ćeš to ubrzo sanirati i preduhitriti dalji razvoj prehlade.
Odgovori