Zapusen nos i uvo
Zapusen nos i uvo
Molim Vas za savet. U trudnoci sam 4.mesec. Imam problem sa kijavicom vec par dana, zbog trudnoce mi sporo prolazi jer ne smem da pijem nikakve lekove. Jutros sam htela da izduvam nos i kad sam to uradila, usi mi se zapusile. Od tad vise ne cujem dobro, a ne primecujem da to popusta vec mi se cini sve gore. Nemam nikakve bolove u usima, vec samo ne cujem kao da mi voda u usima.Jedino osecam da me sad unutra svrbi pomalo.Ne znam sta da radim. Ako to prolazi samo od sebe da ne idem kod ORL, ako mislite da je potrebno ipak cu otici. Hvala vam unapred.
Re: Zapusen nos i uvo
Ja sam imala isti problem pre jedno 20 dana. Zapušen nos, "knedla" u grlu zbog šlajma i, usled svega toga, zapušeno desno uvo. Nisam obraćala pažnju na to sve dok se jedno jutro nisam probudila sa bolom u istom uhu pa sam otišla kod doktora i morala sam da pijem antibiotik jer je bila prilično jaka upala.
Ne znam da li je kod tebe isti slučaj, ali bih ti preporučila da preventivno odeš kod doktora i nekako sprečiš moguću upalu.
Ne znam da li je kod tebe isti slučaj, ali bih ti preporučila da preventivno odeš kod doktora i nekako sprečiš moguću upalu.
Hvala ti na odgovoru, bar da znam sta me ceka, bar otprilike.....
Nema na čemu. Nadam se da ćeš to ubrzo sanirati i preduhitriti dalji razvoj prehlade.