Pitam se sta se desilo?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Pitam se sta se desilo?
Evo imam jedno pitanje.....Imam edovne cikluse koji traju oko 5 dana.Ali prvi put mi se desilo da mi se nakon 12 dana od prestanka ciklusa,a neposredno u toku odnosa pojavilo malo krvi.da bi se istoga dana i narednog dana pojavila braonkasta sluz.Nema nikakav miris,i treceg dana je prestalo.Nije bilo nikakvih bolova.Sta li to moze da bude?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 3:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitam se sta se desilo?
Ovulacija????
Ovulacija???Ona je valjda deo menstrualnog ciklusa....koji je meni bio zavrsen 12 pre nego sto se dogodilo to da nazovem krvarenje
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Tokom ovulacije se znaju desiti takva krvarenja, otidjite na pregled kod ginekologa, mozda ce savetovati da se prekontrolishu hormonchici.
12ti dan vam je najverovantije pochetak ovulacije...
12ti dan vam je najverovantije pochetak ovulacije...
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala,na ovom savetu, zvuci umirujuce!Nisam proveravala hormone,ali obzirom da mi i koza lica poludi u odredjenim periodima,ginekolog mi je rekao da mi je verovatno pojacan estrogen...
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Onda znate shta vam je chiniti, kod ginekologa, da vam napishe shta od analiza da uradite pa posle da se to sredi nekom terapijom 

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.