tahikardija

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
misty
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 5:28 pm

tahikardija

Post od misty »

Letos, tacnije u junu na godisnjem odmoru mi je pozlilo, imala sam vrtoglavicu i uzasno lupanje srca. Inace slicne tegobe vucem vec neko vreme, ali ne tako jako, ja sam mislila da m ije to od niskog pritiska od kog inace stalno patim. U ambulanti u mestu u kome smo letovali su rekli da je tahikardija i dali mi sedativ Bromazepam od 1,5 mg., i nista vise. Naravno da se javim svom lekaru kada se vratim u mesto stanovanja. Naravno da ja jos uvek nisam otisla kod doktora, zato sto ne smem da izostajem s posla i zato sto me nerviraju zakazivanja pregleda. Koliko je opasna tahikardija i da li da se uprilicim i odem kod lekara, posto me ponovo muci lupanje srca
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: tahikardija

Post od drbgd »

tahikardija nije dijagnoza - samo vam je konstatovan ubrzan rad srca!
javite se lekaru i idite na kardioloski pregled
misty
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 5:28 pm

Post od misty »

A sta moze biti uzrok ubrzanog rada srca, hronicno imam mali pritisak obicno oko 95/60 i puls oko 95 nekad i do 105
lorijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 15, 2009 12:59 pm

Post od lorijana »

i ja imam to kardiolog mi je rekao da je srce super ali ne smem da je uzrujavam .
tako da pijem prazepam evo mjesec dana i mi je bolje :D
lorijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 15, 2009 12:59 pm

Post od lorijana »

lorijana napisao:i ja imam to kardiolog mi je rekao da je srce super ali ne smem da je uzrujavam .
tako da pijem prazepam evo mjesec dana i mi je bolje :D
zaboravila sam ti napisati da moras kardiologu da on uvidi odakle to dolazi! :D
Odgovori