Gasovi u vecernjim casovima

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
Dejan87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 12, 2009 12:43 am

Gasovi u vecernjim casovima

Post od Dejan87 »

Pozdrav !
Vec mesec dana imam probleme sa gasovima neprijatnog mirisa i to iskljucivo u vecernjim casovima,koji su ponekad praceni mucninom u stomaku, osecam kao da zeludac otezano vari. Regulisao sam ishranu i pazim sta jedem ali problem je i dalje tu.Najpre sam pio karbiofilin,problemi cini mi se da su ublazeni,ali su se zatim ubrzo vratili.Posetio sam lekara u studentskoj poliklinici ali mi je tamo prepisan flonivin 3 puta dnevno,bez ikakve analize,evo nakon treceg dana uzimanja kao da nema pomaka.Napoimnjem da je u toku dana potpjuno sve normalno,a tek nakon 20 h pocinju problemi koji traju do kasno u noc.S obzirom da se bavim sportom uzimam proteine i omega 3 masne kiseline ali sam sa njima napravio pauzu 4 dana i nije pomoglo. Molim za pomoc,jer sam stvarno postao ocajan !
Hvala unapred !
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Re: Gasovi u vecernjim casovima

Post od MACHINE »

Za pocetak prestani uzimati sinteticke proizvode za BB. Ne par dana nego generalno...ako nema poboljsanja za 15 dana zahtevaj analize stolice
Odgovori