Pitanje u vezi preopterecenja!
Moderatori: moderato, vlada99, ModeratA
- Koki95
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 3:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanje u vezi preopterecenja!
Unapred se izvinjavam što ću ovo pitati ali da li ste vi nekada imali pacijenta da ne znate sta mu je, sta ga boli MR pokazuje sitnice,ništa na rendgenu, i onda posle artroskopije sve bude jasno?
- Koki95
- Stalni član
Izgleda da nam je Dr. Veljko nešto zauzet u poslednje vreme

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Usudio sam se da odem na odmor, sto stvarno nije lepo od mene
Na zalost, posto ne radim artroskopije, ne mogu da Vam dam neki odgovor zasnovan na licnom iskustvu.

Na zalost, posto ne radim artroskopije, ne mogu da Vam dam neki odgovor zasnovan na licnom iskustvu.
- Koki95
- Stalni član
to razumem ali mozete li otprilike da mi kazete sta se to u mom kolenu desava
na osnovu simptoma koje sam napisao u nekom ranijem post-u ali napisacu opet. Znaci boli me kad radim bilo sta osobito kad hodam i sedim sa savijenim kolenima i osecam krckanje u kolenu pri određenim pokretima npr. kad ustajem sa stolice. Bol se javlja u predelu medijalne tibie (ako se tako zove
).....unapred zahvalan

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Kontakt:
Takve tegobe najpre mogu da ukazuju na razmeksanje zglobne hrskavice casice, ali se Vase godine bas ne uklapaju u tu bolest. Na osnovu tegoba bih mogao samo da nagadjam o cemu se radi, ali Vama ne treba nagadjanje, vec resavanje problema. Nacelno artroskopija treba da pokaze o cemu se tacno radi (ako je uzrok oboljenje ili povreda neke od struktura koje se mogu videti artroskopijom), ali se ponovo ogradjujem da se artroskopijama ne bavim i da je ovo sto kazem knjisko, a ne prakticno znanje.
- Koki95
- Stalni član
Hvala na brzom odgovoru. Ja sam sad poslat kod neurologa da se vidi da nije mozda ukljesten ili prekinut neki nerv...moj lekar misli da ovi simptomi mogu biti uzrok neceg slicnog...da li znate kako se postupa ako je u pitanju nerv ili da pitam jos i nekog neurologa?
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
ja samo da kazem sto se oziljka od artroskopije tice da je to smesno koliko se vidi tj. ne vidi...posle otprilike godinu dana on potpuno izbledi i uopste se ne vidi ..tako da ako vam je to problem za artroskopiju slobodno ga precrtajte...a taj bol nakon operacije traje sve ukupno 3 dana, a ne 2 nedelje...ja sam to vec radila i govorim iz licnog iskustva..
pozdrav
pozdrav
- Koki95
- Stalni član
ahhaaha ma nije meni zbog ožiljka...to je najmanji problem...nego mi je do lezanja u bolnici i bolova posle svega, mada je sad ta artroskopija otpala...krenulo je sve u nekom drugom pravcu...inace jer znate nekog neurologa na forumu?
- Koki95
- Stalni član
Dr Veljko, mislite li da je dobra ideja da uzmem neki magnetni pojas? Moze li da pomogne?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Potpuna glupost je bacati pare na tako neshto, magnetoterapija ima smisao samo kada se magnetno polje stvori posredstvom elektrichne struje, magnet sam po sebi nema nikakvo dejstvo na organizam.
Bolej kupit ebilo koji drugi steznik-pojas koji ce sluziti samo kao bandaza i potpora tkivu nego da bacate novac za neshto sto ne chini ono shto pishe da chini!
A za tegobe koje imate se obratite fizijatru koji ima iskustva u lechenju sportskih povreda.
Bolej kupit ebilo koji drugi steznik-pojas koji ce sluziti samo kao bandaza i potpora tkivu nego da bacate novac za neshto sto ne chini ono shto pishe da chini!
A za tegobe koje imate se obratite fizijatru koji ima iskustva u lechenju sportskih povreda.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Koki95
- Stalni član
U tome je i problem, što su me slali kod milion fizioterapeuta, ortopeda itd. i niko nije uspeo da pronađe uzrok bola, pa sam mislio zato da pokušam sa ovim...magnetima.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
ne verujem u tu rechenicu koju ste napisali!
a za magnete sam vam rekla!
a za magnete sam vam rekla!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Koki95
- Stalni član
Mogu li dobiti preporuku za nekog dobrog neurologa u Novom Sadu ili okolini?