VTO-koliko se ceka?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
čekalica:-)))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 5:38 pm

VTO-koliko se ceka?

Post od čekalica:-))) »

Pozdrav!
Ja tek treba da krenem sa VTO tj. mi smo se posle dve god neuspesnog lecenja MM koji ima katastrofalan spermogram, napokon odlucili za VTO.

Odlucili smo se za Jevremovu. Dr nam je preporucio da prvi put pokusamo o trosku drzave,a ja sam nestrpljiva jer znam da se duze ceka nego kad sam placas, ali ipak nije ni to malo para,pa cemo ipak probati tako.
Sad treba da pocnemo sa prikupljanjem potrebnih rezultata (nervira me sto me je menga :evil: tek prosla pa moram da cekam skoro ceo mesec da bi mogla da vadim krv za hormone) pa onda kako sam razumela iz doma zdravlja dobijam uput za komisiju i oni salju odgovor zeljenoj klinici...

Mene sad interesuje koliko sve to moze da traje (kazu da se sad manje ceka nego pre) da dodjemo na red za postupak i kad je realno da ocekujem da se radi ta VTO (dr spomenu nesto do kraja god ako sam ga ja dobro razumela jer sam sva sludjena) ? Posebno me interesuje ako ima neko iskustva o tome sa Jevremovom?
Znate kako je NE MOGU VISE DA CEKAM na tu bebicu !
merry2410
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: VTO-koliko se ceka?

Post od merry2410 »

Vrlo brzo dolaziš na red - sve se završava u roku od mesec dana - možda i kraće. :P :wink: Ja idem 15. septembra!!!! Pozdrav i puuuuuno sreeećeeeee!!!!!!!!!!!
čekalica:-)))
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 15, 2008 5:38 pm

Post od čekalica:-))) »

E hvala ti na informaciji puno, ohrabrila si me :D . Zelim ti puno srece i lepu bebicu ili bebice! :lol: :lol: :lol:
Marija i Rade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 2:02 pm

Post od Marija i Rade »

Ne ceka se puno,ja sam predala krajem jula dokumenta,a rade mi u oktobru VTO iako je u resenju iz fonda pisalo da ce mi raditi u decembru...krenula sam sa terapijom pa ako BOG da bice kako treba...Puno srece :)
ma_rijaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 18, 2007 6:45 pm

Post od ma_rijaaa »

kako se uooste prijavljuje ... i kakva je procedura...prvo se trazi uput iz doma zdravlja ... i sta dalje ?
Marija i Rade
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 2:02 pm

Post od Marija i Rade »

pa ako se vec lecis od steriliteta,tvoj lekar ce te uputiti posto treba pripremiti dosta dokumentacije...SRECNO
Odgovori